pass4all

Poker

DAILY TOURNAMENTS!!! CHECK THE PASSWORDS SECTION!!! A LOT OF FREE PASSWORDS DAILY!!!GOOD LUCK AT THE TABLES!!!

  VISA a blocat toate tranzactiile catre operatorii de gambling

  mi$$u
  mi$$u
  Admin

  Posts : 570
  Join date : 2010-03-17
  Age : 32
  Location : Brasov

  VISA a blocat toate tranzactiile catre operatorii de gambling Empty VISA a blocat toate tranzactiile catre operatorii de gambling

  Post by mi$$u on Mon Mar 29, 2010 6:23 pm

  Trist dar adevarat. Dupa ce presa internationala anunta ca Mastercard a blocat tranzactiile catre operatorii de gambling online, Visa a decis acelasi lucru; Din fericire, doar in America, unde tot ce inseamna gambling online a fost scos in afara legii, potrivit UIGEA (The Unlawful Internet Gaming Enforcement Act).

  Desi UIGEA isi va produce efectele abia peste 6 luni, atat Mastercard cat si VISA au considerat oportun sa blocheze tranzactiile, cel putin pana se va clarifica situatia juridica a jocurilor de noroc online .

  O lovitura grea pentru cei peste 100.000.000 de jucatori americani. Desi initial decizia celor doi granzi parea sa aiba un impact masiv, americanii au din fericire metode alternative de plata, portofelele electronice precum PayPal, Moneybookers sau Netteller, care probabil vor profita din plin si isi vor dubla probabil tranzactiile.

  Din fericire, gamblingul in America are partizani extrem de influenti, precum senatorul Frank Barney, cel care de altfel a reusit sa amane efectele UIGEA pana la mijlocul anului 2010 si care este un militant pentru legalizarea jocurilor de noroc online pe teritoriul american.


  preluat de pe http://pokertips.ro/poker-news/3328-VISA-blocat-toate-tranzactiile-catre-operatorii-gambling.html

   Current date/time is Tue Jul 23, 2019 11:26 pm